Sponsra De Schyssta Bilarna

Stötta dubbningen av De schyssta bilarna. En serie som bygger upp god karaktär i både barn och vuxna. Filmerna kan ses i hemmen eller användas av företag, skolor och föreningar. 

Eje

Om To C iT

Välkommen till vår hemsida och välkommen till oss som sponsor. Vi är ett team som ideellt börjat arbeta med översättning och dubbning av serien Auto-B-Good. Filmserien är inte bara  rolig utan har också en röd tråd – vi ska vara mot andra som vi vill att de ska vara mot oss. Med den tråden går serien igenom en mängd olika karaktärsdrag och sociala situationer som gäller livet både i familj, skola, bland vänner, i arbetslivet och bland andra vi möter.

För att få denna produktion  så bra som möjlig och för att kunna dubba hela serien så krävs det ekonomiska stöd. Tyvärr finns det inget ekonomiskt kulturellt stöd att söka för detta,  så vi är tacksamma för stöd i form av sponsorer och försäljning av reklamplats på hemsidan. Svenska rättigheten ägs av To C iT, startat för att ta hem serien.

Vi vill också att andra barnvänliga filmer och serier ska kunna streamas från vår hemsida. Hör av dig om du är intresserad av att hyra in dig på sidan. Filmerna måste vara barnvänliga från minst 11 år. Sedan kan det vara drama, natur, verklighetsskildringar eller faktafilmer etc. Ett vårdat språk är också en förutsättning. Vi är föredömen för barnen. 

Vill ditt företag sponsra oss?

Ditt företag kan sponsra genom att köpa reklam och/eller prenumerationer för anställda eller för att visa avsnitt på arbetsplatsen för edra kunder till exempel. Priset blir då räknat på gruppen. Minimum 200 kronor men 10 kronor per ytterligare personal och halvår. 

Våra sponsorer

amin-asbaghipour-SOlJ4LIPbS8-unsplash
ABG2_2_3

Om produktionen

”De schyssta bilarna” produceras i Nordic Audio Recordings i Gnarp, Nordanstig.